I still don't know why

Weeey! 
Gissa vem som bloggar på morgonen igen?? 

Jag sitter just nu på bussen påväg till skolan, har första riktiga lektionen idag men är dödstrött så hoppas att vi inte ska göra så mycket. Det här med att kliva upp 5 på morgonen är inte riktigt min grej än, men det handlar om att komma i det antar jag. På lunchen idag ska vi käka på ett Thai ställe som ligger nära skolan, jag och Camilla sen får vi se om någon mer hänger på ;) 

Efter skolan så ska jag in till Stockholm city och träffa bestie då vi inte setts på evigheter och dessutom aldrig varit i Stockholm tillsammans förutom när vi varit med kyrkan. På tal om kyrkan ska jag träffa hon som är ansvarig för Uppsala stift och dess prästkandidaturer för att söka till Uppsala. 

Senare ikväll ska jag nog spendera lite tid hos mamma, kanske till och med sover där, vi får se! Men oavsett så ska jag hämta Tyson då han bor hos oss över helgerna nu när jag pluggar. Sen så håller jag på att småflytta till M, flyttar ju inte alla grejer jag äger eller så men saker som följer med dit stannar varje gång. 

Imorgon ska jag och Madde till Stockholm också, vi har inte setts på länge och hon ska tatuera sig så jag hänger på som sällskap. 

Hur som så är jag framme i Bromma nu så ska kliva av och gå till skolan! 


Bild tagen på Gotland 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!