Pretty Hurts

Hej bloggisen <3 
Jag sitter just nu i badkaret efter en rätt så hektisk dag, jag har haft en HEMSK värk i ryggen hela dagen och massor av andra grejer har rullat åt skogen så humöret har dalat massor. Efter skolan åkte jag och älsklingen och köpte väggfärg till vårt (läs: hans) blivande sovrum sen spenderades kvällen i lägenheten där det arbetades på flitigt :) I veckan ska vi även köpa madrasser till den nya sängen är det tänkt och jag tror han redan vet vad han vill ha, annars vet jag vad som skulle funka. 
 
För er som undrar så kommer jag inte flytta hemifrån men att jag säger "vårt" är för att jag är med i en stor del av fixandet och kan tänka mig att bo där i framtiden, sen kommer jag ju spendera mer tid i lägenheten när den är klar då jag kommer få mer lugn o ro där och dessutom så kommer jag kunna fokusera på mina studier då jag får ett "eget" pluggrum, eller även kallat gästrum som jag tror kan bli mysigt att plugga i. 
 
Har även kommit underfund med att bloggen rullar i slo-mo så ska försöka klura ut något bra utav det
Sen en sak jag funderat på, en mening jag bildade för ungefär exakt ett år sedan som var ett av mina årslöften var att fortsätta vara en omtänksam egoist. Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så egoistisk som 2014 och jag har nog samtidigt aldrig försökt få saker och ting att fungera som jag gjort under 2014. Senaste året har jag nästan enbart "släppt" saker, eller arbetat på saker, och well.. vissa saker var/är extremt jobbiga men samtidigt så tror jag på att det är så livet fungerar, att det finns en plan och tanke bakom varje grej, så berg och dalbanan jag går igenom dag till dag är väl det som kallas "YOLO" enligt mig. Man tar sig an saker, man bestämmer sig för att vinna eller förlora på det och ibland kan det sluta tvärt om det man har tänkt sig, men that's life I guess.
 
Sen har jag lärt känna en hel drös med nya härliga människor och framför allt mig själv. Jag är en individ jag inte trodde existerade (förstå mig rätt), jag trodde jag var dendär ynkliga skiten men icke sa Nicke, jag har fått sån enorm självrespekt under detta år så det bara skriker om det å så ska det förbli :) 
 
Med detta vill jag nu säga god natt och hoppas att ni drömmer sött (och ni som läser det imorgon; hoppas ni får en underbar dag) 
 
 
En härlig bild från December 2013 <3 
 
Kommentarer
Postat av: Not Known

Att vara egoistisk är positivt! :-D

2014-11-27 @ 21:18:17

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!