Some things just never change..

Om exakt 12 timmar är jag kvar hemma själv.. Och om ungefär 40 timmar så flyttar Dimitra in, fatta hur nice! Men samtidigt är jag orolig, tänk om något går fel? Om något händer? Eller om vi glömmer göra något viktigt. Men det blir fan nice, vi kommer klara det! Har även fått lite "jobb" att utföra på skolan i veckan, ska visa någon kille runt på skolan och låta honom vara med under dagen i vår klass, liksom vara hans fadder! Sen ska jag även jobba på workshop den 8/2 på skolan och det blir ju fan nice! 
 
Ska strax slå ihop mina blå, imorgon blir det en rätt krävande dag, ska städa, njuta av livet och äta mig tjock (JK about the last one)  Lär ju ha träningsvärk också efter dagens "boxning" på idrotten så ;) 
 
Från efter idrotten... Kändes bra att ha prickat av mer än hälften av cirkeln och ändå ha massor plats för mat! 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!