Michael to the fucking Kors

Hej bloggen <3 
Jag har inte tagit mig tiden och bloggat igår och inte riktigt idag heller, anledningen till detta är att jag valt att spendera min tid med mamma som äntligen är hemma! Igår klev jag upp vid tio, plattade håret, sprang en sväng till ICA och köpte rosor, gick ut med soporna och fixade det sista, sen ringde mamma och sa att jag skulle dra på mig jacka och skor då dem hade full bil. Vi lastade ut, fixade hemma, åt mat som jag lagat och pratade massor hela kvällen! 
 
Sen idag var jag till skolan, åkte hem när vi slutade och då kom min bror Zahar och Alexandra (Hans flickvän) förbi och lämnade en försenad julklapp, DET VAR EN MICHAEL KORS! Sen fick jag skjuts till ryskan och har vart hemma i en timme. Nu sitter jag och äter och ska strax börja fixa grejer till morgondagen! Försöker med bättre uppdatering men suger den så är det bara fullt upp i skolan :) 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!