VS Fashion Show 2012

Tjatja :) 
Märker att jag knappt bloggar men det är så mycket som sker... 
Idag t.ex. Vaknade 9 och klockan 10 stod jag redan på isen och värmde upp, åkte till kanske 12:30 sen drog vi hem och åt. Vid 14 drog vi till Fyrishov (Badhus) och kom hem vid 18, bakade, åt mat och efterrätten och nyss satt man och kollade  på VS Fashion Show 2012.. Blir lika inspirerad varje gång och lika sugen till att shoppa kläder på hemsidan, haha :) 
Ska strax fixa lite grejer och sedan blir det att kolla på "Thats my boy" men vene om jag ska kolla på den eller om jag ställer mig i duschen och kopplar bort allt, sjukt lite kvar av detta år och jag måste fortfarande göra vissa grejer. T.ex. Resten av sammanfattningarna till bloggen, packa till Bella, skriva en "att göra 2013" lista och sedan börja fila på nyårslöftena ;) 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!