Den fjärde oktober

Hej bloggen! 
 
Nu sitter jag i skolan på föreläsning om Jesu död och uppståndelse och kom precis på att det är exakt 89 dagar kvar på detta år. Så sjukt att det är så lite kvar, men ändå spännande. Känner på mig att sammanfattningen på 2016 kommer bli lång och bra, tänkte faktiskt göra lite annorlunda i år jämfört med förr och det är att jag kommer bara göra 4 inlägg som kommer ut på advent, och sista inlägget som handlar om december kommer ut i mellandagarna eller strax innan nyår. Tror det blir ett bättre sätt för mig samt att inläggen kommer ha mer i sig. 
 
Annars har jag börjat filura på att byta ut designen, eller om det räcker med att bara byta ut färgerna? Headern kommer nog kanske få sig ett litet lyft men det får vi se, i så fall ordnar jag med detta under hösten någon gång. 
 
Idag har jag haft tenta, vilken jag tyckte kändes bra så nu hoppas vi på ett positivt resultat, sen var jag hem en snabbis med kanelbullar och nu är jag tillbaka i föreläsningssalen, och när vi slutar vid 12:15 ska jag hem och äta lunch samt arbeta på en uppgift som ska vara klar på torsdag, sen ska jag och Mikael på bio ikväll för att se "Miss Peregrines hem för besynnerliga barn", tyckte det var ett sätt att mysa till den tråkiga höstvardagen som lyser över Uppsala idag, förvisso är det fint väder men det är kallt som bara den. Tänkte att jag kan skriva en liten recension på filmen här på bloggen sen. 
 
Jag ska även renskriva Mikaels reflektion inför morgondagens text i kyrkan, men det bör inte ta så lång tid att göra då jag redan skrivit största delen av det pappret. Sen ska jag väl mixtra ihop en liten enkel middag för att vi inte riktigt hinner laga mat innan bion, men har jag tur så kanske vi kan äta något färdigt, vi får se helt enkelt! 
 
Nu ska jag fortsätta lyssna den sista timmen, sen blir det raka vägen hem! 
Bilden har väl inget med inlägget att göra, men jag tycker att den ändå passar in lite. 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!