24 timmar på ett flak

Hejsan hoppsan! 
Det var minst sagt ett tag sedan jag skrev, men jag har inte riktigt kunnat eller hunnit prioritera bloggen. Den senaste månaden har varit kaos, med alla inlämningar, kompleteringar och prov men det har gått bra och jag är otroligt stolt över mig själv då jag inte kommer ha ett enda F (IG)! Det är något jag klappar mig själv på axeln för, för jag har varit nära på att ge upp i två ämnen, ett pga läraren och det andra för att jag inte förstod något. 
 
Att jag väljer att blogga just i denna stund är för att jag om bara 14 timmar  kommer stå vrålandes på ett flak och leva loppan. Att den dagen som jag väntat på i flera år (och inte bara under gymnasietiden) är runt hörnet är lite skrämmande samtidigt som jag försöker se det positiva i att behöva ta ett nytt kliv, denna gång in i det mer vuxna och ansvarstagande livet. Att jag, samtidigt som jag knappar detta inlägg sitter och käkar potatismos är dock ett under med tanke på att jag skulle sovit redan vid 21, men vet ni? Jag var värsta rebellen och sket i det.
 
Hoppas i alla fall att ni som faktiskt fortsätter kika in här kan leva med en kass update i bara en vecka till för sen drar vi till Gotland, och då kan jag lova er att jag blggar ;)
 
Hur som haver, jag som inte vet vad jag ska skriva om mer, rotade fram en lista på Kissies blogg (som är otroligt bra nu för tiden) och tänkte svara på den, så kika nedan :) 
 

Jag vill ha just nu (materiellt):
– Canon 700D 
– Marshall-hörlurar
– Min iphone som är inne på lagning
– Ny SSD till MACen 
–  Filofax

Jag vill ha just nu (icke-materiellt):
– Imunförsvar
– Imorgon/idag 
– Nya avsnitt av PLL
– min födelsedag 
– Antagningsbrev 

Jag stör mig på:
– Folk som inte tänker sig för innan dem yttrar sig, sjukt irriterande. 
– Lärare som aldrig har tid att prata betyg, för att sen sätta ett betyg "för att du inte pratat med mig tidigare..." EHHH? Jag försökte men du har inte tid. 
– Vuxna som beter sig värre än småbarn.
– Människor som inte tar ansvar för sånt dem borde göra. 
–  Uppgifter man får i sista sekund.

Jag älskar:
– Mina vänner och familj  
– Mitt rum 
– Människor med humor.
– Att äta ute på restauang
– Att få romantiska små överraskningar <3 

 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!