Every road you take

Hey bloggen ! :)
 
Igår var en dag med blandade känslor, först nationella i svenska, sen hämtade C mig och vi åkte till några affärer, köpte bland annat mina avslutningsskor och därefter fick jag skjuts hem. Vid fem-tiden hämtade C mig igen och vi käkade på ChopChop innan vi åkte ner på stan och såg på "Hair", en rockmusikal av GUCs elever som var riktigt bra! Efter det drog vi till Centralstationen där bilen var parkerad och åkte runt lite, och från ingenstans fick jag världens längtan efter M så smsade honom och meddelade om att jag skulle dyka upp där om ett tag.  Så det var så min kväll slutade, i pojkvännens famn. 
 
Vaknade till vid fem i morse som vanligt när jag sover hos M då han kliver upp till jobbet vid den tiden men somnade om ganska fort då jag var trött. När klockan ringde vid åtta kunde jag inte ta mig upp ur sängen, hela kroppen kändes stel och nästintill förlamad. Så tyvärr fick filosofilektionen skippas, men tog mig upp en timme senare och plockade lite innan jag åkte till skolan, och där befinner jag mig nu, på sista lektionen där vi får välja ett ämne att jobba med extra varje vecka. Med tanke på att jag missade filosofin imorse är det exakt det jag arbetar med, vi ska skriva ett PM och jag behöver komma på ett ämne som mitt PM ska vara centrerat kring. Innan lektionen nu fick vi även texten för studentsången och diskuterade lite deadlines så nu är det bara att hänga med. 
 
Ikväll så blir det dessvärre ingen konfa för mig då jag valt att plugga och planera ikväll istället, så när jag slutat så blir det hem till M och plugga, han ska hjälpa mig lite med plugg+planering så det blir nog skitbra. 
 
Nu ska jag faktiskt göra det som är tänkt att göras, och det är att komma på ett ämne. 
 
Ovan ser ni något som blev klart idag, nämligen min ansökan till Universitetet. 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!