100 dagar

Hej du där som läser! Jag vet inte hur jag ska börja, allt i livet är så jävla omtumlande just nu, skolan är jobbig, jag mår dåligt och jag saknar en person otroligt mycket. Missförstå mig inte, personen ser jag nästintill varje dag men jag saknar henne och det är jobbigt. Jag trodde inte en saknad kunde vara så stor, speciellt inte när man hälsar och kan kramas "som vanligt" men det är så mycket mer bakom allt och den här gången vet jag att det är jag som stått för att det ska bli som det är nu, men tro mig jag vill fixa det, jag har bara slutat fundera på hur för det känns som om et inte går att ordna. 

Men nu, nu är jag faktiskt inte inne för att berätta om allt pissigt, eller jo visst det är ju en del av mitt liv just nu fast det är inte därför jag kikar in här, utan det är för att jag faktiskt saknar bloggen och det är inte lite, men det är så svårt att hitta tid, nu till exempel bloggar jag istället för att göra matteläxan, heh'. Så, vad har hänt sen sist? Jag bestämde mig för att bli så sjuk så att en vecka spenderades på sjukhuset för att jag inte kunde äta något utan att få ont, så nu äger jag en gallblåsa mindre (läs: ingen) och sedan blev det en till vecka borta från skolan på sjukskrivning för att jag sov dygnet runt typ. Och nu har det gått lite mer än två veckor sen själva operationen vilket innebär att jag kan ha jeans på mig utan att få ont i magen och även börja småträna lite! 
 
Sedan så har jag upptäckt att det är exakt 100 dagar kvar till 2015, och det gör mig jävligt pepp på allt, nästan för pepp, hela dagen (förutom när jag var i skolan) har spenderats i sökande efter en nyårsklänning! Haha snacka om att längta. Idag bjöd ju även Uppsala på riktigt höstväder och det här är första gången jag är så pepp på hösten, kan det vara för att jag längtar till vårterminen i skolan? Blir ju allt möjligt då jag tar studenten i sommar (wooooowis!)
 
Har ju inte så mycket att berätta i nuläget men jag ska försöka kika in här oftare! 
 
Peace out! 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!