Chandelier

Godmorgon bloggisen <3
Detta blir mitt första mobilinlägg på länge, jag sitter nämligen i bilen påväg till Stockholm! Idag är det äntligen dags att göra nya naglar och det kommer ju ta ett tag att göra men snyggt kommer det att bli! 

Har blivit helt besatt av SIAs nyalåt Chandelier, min vårlåt #1! Idag flyttar även Alicia och Makar ifrån oss till eget och imorgon åker dem till St:Petersburg! Jag har även fått veta att vi ska flyga iväg 14 eller 15 juni och vara borta till ca 1 juli! Så jag har helt klart ett fullproppat juni! Sen när vi kommer tillbaka ska jag fira min 18årsdag i efterskott med mina vänner ! 

Nästa vecka förresten, så ska det ske förändringar på mig, ni kommer självklart få se allt här på bloggen. Men nu mina vänner, skall jag njuta av att åka bil, för jag älskar det <3

~E
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!