Sjukhus + Sleepover

Jag har varit lite off i två dagar, för första dagen har jag ingen bra förklaring. Men igår har jag en ganska bra anledning till varför jag inte satt mig vid datorn.
 
Klockan 6 kom mamma in och väckte mig och sa att det var en ambulans påväg hit för att hämta pappa. Jag hörde hur ambulansen kom och sen kom mamma in och sa att dom tar med pappa in till Akuten. Mamma var på akuten med pappa från klockan 6 på morgonen till klockan typ 9 på kvällen och kom hem 2 gånger i 10 minuter. Men pappa blev kvar på sjukhuset och han blir troligen kvar där inatt också.
 
Igår åkte jag inte och hälsade på honom för att jag inte hade mentalt ställt in mig på att se pappa så dålig. Senaste gången han var inne på sjukhus var när jag slutade 7:an och då hade han fått en hjärtattack. Den här gången är det bara influensan han har fått. Men idag ska jag åka och träffa honom en liten stund alla fall.
 
Sen runt 4 - halv 5 kommer min fina pojkvän hit och två av våra kompisar som jag skrivit om förut, Jack och Koffe. Vi 5 (Jag,Ello,Aron,Jack,Koffe) ska ha filmkväll/sleppover här hos mig. Det ska bli ganska kul då jag inte fått träffa dom då jag var sjuk veckan innan sportlovet. 
 
Jag ska försöka ta lite bilder under kvällen som kan komma upp på bloggen, men ni vet när man är med 3 killar så har det inte så lätt men jag ska göra mitt bästa jag lovar!
 
Nu ska jag kanske krypa ner brevid Ello som ligger och sover då vi fick 1 timmes sömn inatt.
 
Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra fortsättning på dagen!
 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!