Maybelline Baby Lips

Har i måndags fick jag ett packet hem och i det låg det två Baby Lips av Maybelline.
Det var Baby Lips Hydrate och Pink Punch.
 
Jag brukar vanligtvis aldrig använda läppbalsam men har hört att baby lips ska vara bra, så när jag fick hem dom testade jag båda på en gång.
 
Av Pink Punch så står det att man ska få en "hint" av rosa men på mig blev det extremt rosa och jag vet redan sen innan att jag inte passar i rosa läppar så tyvär vär Pink Punch inget för mig och därför kommer jag inte fortsätta använda den. Pink Punch har däremot en underbar doft av passionsfrukt.
 
Den får 1 av 5 Pink Punch Baby Lips på grund av att den rosa färgen som man får.
 
 
 
 
Hydrate däremot så får man ingen färg och den har SPF 20 i sig. Jag har användt den dagligen sen i måndags och mina läppar brukar vara sprukna och göra ont men tack vare Baby Lips Hydrate är dom hur mjuka som helst och är inte sprukna alls. Att på så kort tid få så bra läppar blev jag extremt chockad över. Dock tycker jag fortfarande att det är jobbigt att det blir så jättekladdigt när man sätter på så lite.
Men jag kommer verkligen fortsätta använda Baby Lips Hydrate! Som Pink Punch har Hydrate också en underbar doft men av Citron och basilika.
 
Den får 4 av 5 Hydrate Baby Lips på grund av att det blir så mycket och kladdigt när man bara vill ha lite.
 
 
Vecka 17 så kommer Baby Lips att börja säljas i butik och kommer kosta 39 kr styck! Se till att få tag på er favorit då!
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Erika

Var bara tvungen att säga att ni har en sjuuukt cool design! Typ mystisk, haha^^ Älskar den!

Svar: Haha tack så jättemycket! :)
Elizaveta Komarova

2014-04-14 @ 10:56:08
URL: http://erikaaskebjers.blogg.se

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!