Long time

Ett tag sen sist nu då... 14 dagar eller något? Jag har hur som helst inget att egentligen att skriva om, bloggen har fått en liten makeover och ja.. Jag trivs med denna bättre! Annars har väl veckan fungerat hittills. I måndags fixade jag ett nytt set naglar hos duktiga Natalia och igår så gymmade jag med min fina redhead och sedan åkte vi hem till henne för att äta lamm och bara ha en mysig tjejkväll. Vi kollade på Cinderella och käkade lite onyttigt som chips, popcorn och dipp till det. Sedan pratade vi lite också men la oss runt 12 då vi var på begravning av underbara Lars-Ove S. som var präst i den församling där jag konfirmerade mig. Det var en otroligt fin begravning som verkligen inte går att sätta ord på. Det som var hemskt var att se personer som man känner så pass ledsna men det var samtidigt väldigt skönt på ett sätt att ta farväl och inte strunta i att gå dit. 
 
Annars är det ju påsktider nu och mitt liv flyter på, har massa idéer till bloggen men sånt ska planeras lite mer, hemma håller jag också på att planera lite nya grejer, t.ex. ska jag få en garderob i rummet bredvid, som en WIC men med en bäddsoffa och en sjävständig garderob! Sen är det ju bara 13 dagar kvar till Gotland, snacka om pepp! 
 
Nu ska jag faktiskt ta och fortsätta kolla på Gossip Girl, är i mitten av säsong 4 så är ju inte så jäkla mycket kvar av den serien nu då, tips på andra serier? 
 
Vi får höras senare babes <3 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!