Gotland dag 1

Hej alla läsare! 
tänkte bara köra en snabb uppdate från Ekegård'n, stället där vi är bosatta tills lördag morgon. Jag och Dimitra kom fram omkring 16 och hoppade direkt in på lektionen. Sedan blev det middag där det serverades fisk men eftersom varken jag eller hon äter fisk så blev det falukorv för oss :) 
Efter middagen hade vi lite fritid vilket var den perfekta chansen att fixa iordning lite på rummet. Jag var även med och körde "dunken" utomhus under den fria tiden då det var skinande sol ! (Y) 
Ett lektionspass till väntade innan det blev lite fika och sedan musikquiz som mitt lag vann :D Fick ett armband och en Starbar som pris. 
Efter det blev det ytterligare lite fritid vilken nu spenderades med ett flertal mysiga konfirmander inne på vårt rum där vi pratade, kollade på foton och skrattade massor! 
Strax därefter blev det en avrundning med andakt i kapellet och nu har vi nattat alla gosisar <3 
Ska nog strax lägga mig jag med, sovmorgon imorgon vilket är ljuuuuuvligt ! Godnatt :* 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!