Starcrossed

 
Läste som sagt ut sista delen av trilogin Starcrossed. Här är alla tre böcker.
 
 
Helena: Helena är första boken i serien och ja, Helena är en vanlig 17 årig tjej från den lilla ön Nantucket, Tills hon möter killen Lucas Delos.
 
Hades: Fortsätter där Helena slutade, man kan gissa ganska mycket vad boken i stora drag handlar om.
 
Nemesis: Sista boken. Där alla frågor får ett svar. Där allt slutar.
 
Vad tycker jag: 
 
Helena: Helena är väl skriven och man kan verkligen skapa en lite värld i huvudet genom det Josephine skriver. 505 st sidor känns som 30 st. Hela boken har en röd tråd igenom sig som följer med i dom andra två böckerna.
 
Hades: Hades är som sagt fortsättningen på Helena och den röda tråden fortsätter genom alla 500 sidor. Den här boken än ännu spännande och man vill bara läsa och läsa och när man vänder på sista sidan så fattar man inte vad alla dom där 500 sidorna tog vägen. Man vill bara fortsätta läsa.
 
Nemesis: Nemesis var den bok jag hade svårast att läsa, bara för att jag visste att efter jag hade läst ut dom 433 sidorna så skulle jag inte få läsa nåt mer. Det skulle inte komma en till bok. Jag hade inget att längta efter i bokvärlden. Men jag läste ut den och varje gång jag vände sida så fick man en ny känsla. Ena stunden kan man sitta och le som ett litet barn på julafton sen när man vände blad vill man bara riva sönder boken och gråta.
 
Alla: Alla böcker har sin egen "personlighet" om man kan kalla det så. Det känns som alla handlar om olika saker men samtidig om samma sak. Alla har sin egen lilla handlig som på nåt sätt blir samma handlig på slutet.
Det är bara ett plus att omslaget på boken är riktigt snyggt!
Det enda som stör mig är att Hades som är bok 2 är i brons och svart medans Helena som är bok 1 är svart och guld och Nemesis är bok 3 är svart och silver. Do you see my problem?
Jag skulle vilja att bok 1 är svart och guld (som den är) men att sen bok 2 ska vara svart och silver och bok 3 ska vara svart och brons som på olika tävlingar när man blir 1:a, 2:a och 3:a.
 
För mig kommer dom här böckerna alltid stå i min bokhylla även fast jag inte kommer läsa dom igen, då jag inte kan läsa om böcker!
 
Citat:
"She decided that if Lucas was gay then she was going to have to get a sex change operation. He would be so worth it." - Från Helena
 
“Yes. I love them both. And I'd die for them both.” - Från Hades
 
“I made you a world.”  - Från Nemesis
 
Av mig får böckerna 5 av 5, verkligen!
 
 
Ni kan köpa böckern här:
Helena
Hades
Nemesis
 
 
 
Kommentarer
Postat av: LITZIUMWORLD / Alternativ norrländska

Bra boktips! Behöver något nytt spännande att läsa :)

2013-07-18 @ 03:34:46
URL: http://litziumworld.blogg.se

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!