No doubt.

Bara jag som har vissa låtar kopplade till saker i vardagen, minnen och dylikt? Just nu sitter jag och lyssnar på massa "känsliga" låtar och försöker bara slappna av.. Ska strax klippa ihop Justins konsert till en "film" och bara njuta av de lilla matrial jag har <3 saknar den dagen, verkligen. 
 
Har ni hört att 1. Han har släpp "The Key" och den kommer finnas på Kicks vecka 33 (om 4 veckor) och 2. att han gjort en ny tatuering föreställande hans mamma Patties öga? Som att hon vakar över honom jämt. 
 
Har mestadels gjort ingenting idag. Sytt på klänningen och spelat piano. Det är allt, inget mer. Eller jo.. Jag har vart och köpt en cykel med alicia! <3 Typ allt.. Och nu har jag fått en superbra idé, får se om det blir så eller inte... 
 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!