Cops på Coop

Å herre gud!
 
Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv!
Mamma och jag var och hämtade Ello och sen åkte vi till Coop för att köpa godis och när vi sen gick tillbaka till bilen så var mammas iphone borta så mamma gick in för att hon trodde hon hade glömt den vid kassan och Ello och jag satt kvar i bilen och sen efter några min kommer mamma ut med Marzelo som jobbar på Coop och är en vän till mamma och jag såg paniken som steg i mammas ögon.
 
Jag öppnar dörren och det första mamma säger till mig är "Ring min mobil" med värsta allvarliga rösten och både Ello och Jag fick värsta paniken och båda kastade hos på våra mobiler och ringde utan svar.
Då har en kille/gubbe tagit mammas mobil för det var "hans grannes".
 
Ello och jag ringde typ 3 gånger var utan svar så mamma fick låna Ellos mobil och ringde och spärrade mobilen. Marzelo kom med den smarta iden att jag skulle lägga upp en status på fb så jag gjorde och efter 10-20 min så svarade Idioten i mobilen.
 
Mamma sa att hon ville ha tillbaka mobilen och att vi fortfarande stod vid coop och att vi var påväg att polisanmäla det. Väktaren som jobbade var påväg att komma för att kunna kolla övervaknings kamerorna. Tillslut kom han och mamma fick tillbaka sin mobil och vet ni vad idioten säger?
 
"Du borde tacka mig för att jag tog hand om don mobil."
Like wtf aldrig i livet du tog min mobil din sak!
 
Nu ska Ello och jag leka fbi och äta godis! Skriver mer imorgon <3
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!