Me myself and I

Hej! 
Nu är det så att min kropp valt att kollapsa och jag knappt kan röra på mig, som tur är så känner jag mig snäppet bättre idag men att jag fortfarande är sjuk märks. 
Var på KU idag då jag mådde bättre som jag skrev men jag måste fortfarande ta mitt Kåvepenin och dricka hostmedicin :/ Hade faktiskt det ganska okej idag, med mysigt där på KU. Jag, Dimitra, Björn, Jennifer (hans tjej) och prästen Ami. Vi målade muggar och hade oss :) Var riktigt mysigt med pratet om Lucky Luke på slutet också då man fick komma på egenskaper om sig själp med hjälp av sitt namn :) 
Imorgon och fredag är jag ledig som tur är, har dock utvecklingssamtal klockan 11 vilket gör att jag måste ta mig upp 9:30 för att hinna till skolan. Behöver som tur är inte fixa mig eller något, Jeans, linne och stickad tröja. Eller leggings, beror på vad jag känner för. Hela huset är förresten nedsmittat så jag har allt förutom vardagsrummet och stortoan för mig själv ^^ 
När jag kom hem idag bokade även duktiga lilla jag en tid till Synsam för synundersökning. Synen försämras allt mer den senaste tiden så blir lika bra att kolla upp :) 
Nu ska jag smått klottra vidare på kapitel 6 som jag fortfarande inte skrivit klart. Skulle varit perfekt timing i helgen men hade ju inte datorhelvetet med mig till Västerås så det fick duga utan. 
Men nog om det, här kommer en look alike bild på mig och bögis med en finis text han skrivit <3 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!