Vad ska man kalla sig själv?

Jag är trött, trött på allt, trött på att vara hemma, trött på mina föräldrar, trött på skolan, trött på mat, trött på allt. Det ända jag behöver är vatten och mobilen. Känns som om jag klarar mig då, fast vet att jag inte gör det egentligen. Jag känner mig liksom.. Jag vet inte.. Borta? Svävandes på moln? och när jag kommer "tillbaka" så får jag verkligheten uppsmälld i ansiktet och känner sådär. 
Bär hursomhelst av till skolan imorgon, fortfarande helt tung i lungorna men spenderar hellre dagen i skolan än i mitt rum som förövrigt har fått mig att bli schizofren. Sitter och pratar med mina väggar, ganska roande när jag kommer på mig själv :3 
Skola tis-tors, synundersökning ons och ledig fredag. Får inte glömma en såndär ledighetsansökan också. 
Funderar på distansplugg seriöst, men skulle skita sig med så mycket då. Dessutom behöver jag träffa människor i min vardag, blir helt fucked upp annars, typ som jag var i 7:an. Och jag vill inte tillbaka dit, tro mig, ingen vill. 
Tror jag lider av några seriösa problem, vet dock inte om jag ska börja ta upp det på bloggen men vi får väl se vart livet leder en :) 

Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs imorgon :) 
Kommentarer
Postat av: elwira

fatta vad tom klassen skulle va om du pluggar distans :(

Svar: Vet, drf jag överväger att inte göra det :)
Elizaveta Komarova

2013-02-04 @ 22:20:27
URL: http://notporn.blogg.se

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!