Espresso House

Sitter på Espresso House med Ello just nu, vi har suttit här ett tag och blir troligen kvar här ett tag till. Det var fett mysigt! Vi har suttit och planerat Ellos liv som hon så fint sa. Jag har hjälpt henne att planera upp alla hennes skoluppgifter för hon höll på att bryta ihop igår för det var så mycket tyckte hon. Tror inte hon tyckte det blev så mycket efter att vi hade skrivit upp det och sen bestämmt vad som var viktigast! Men det är alla fall fixat nu och vi har satt mål så om hon inte gör det vi har planerat så kommer hon inte få göra vissa saker och det kommer jag se till att hon inte får göra.
 
Men annars så var Ello inte i skolan idag för hon inte behövde, var extremt tomt utan henne och jag behövde verkligen träffa henne så träffa henne nu efter skolan. Skolan, ja det var skola. Hade 3 lektioner men dom gick extremt fort chockande nog. Imorgon har redan halva veckan gått och det är bara 4 veckor kvar på det här året. Om exakt 4 veckor och 1 dag så är det den 1 Januari 2014!
 
Fattar ni hur snabbt det här året har gått! Så sjukt läskigt ju! Men nu ska vi snacka lite mer skit och sen får vi se vad som händer :) Hoppas ni haft en underbar dag!
 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!