xoxo Gossip Girl

Helt konstigt egentligen, när man sitter mitt i natten, i en nästan främande säng med en person sovandes bredvid en och gråter över ett avsnitt av en serie jag trodde jag skulle avsky. Fan vad mycket som sker alltså.. Men here I am, har inte haft en bra dag alls idag, gråtit över massor, varit nedstämd och käkat säkert ett halvt kilo godis. Men vad gör det? Jag bestämmer vad jag vill göra och tar hjälp av mina vänner som tänker klarare än jag gör. 
 
Idag var det snällaste någon gjort mot mig, Aron (Dimitras pojkvän) och hans vänner väntade på mig efter lektion och jag fick världens längsta kram av Aron, för han visste att jag behövde den. Och det gjorde jag, verkligen.. Sen hade jag ett möte och rörde mig därefter till kyrkan, sitter och äter på en macka, dörren öppnas och in kliver min bästa vän som inte såg helt frisk ut men som jag var riktigt glad att se. Jag skrek, sprang till henne och började gråta, jag förstår inte vad jag skulle gjort utan henne.. På riktigt..
 
Så mycket som är komplicerat, så pass att jag inte ens vet vad som är vad längre. En grej vet jag och det är att jag just nu, i skrivandes stund trivs i denna säng med lätta snarkningar bredvid. 
 
Ni vet när nästan alla pusselbitar fallit på plats och sedan krossas allt...? Tänk på det ;) 
My crash place wed-fri, let things go and be myself, that's what this is about. 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!