Oh yes babes

Hej älskade blogg <3 
 
De dagar jag inte skrivit har jag vantrivts med det. Jag är ju som tidigare nämnt, uppe i Norrbotten, i pojkvännens familjs sommarstuga och njuter av min arbetslöshet. Vissa dagar har vi fullt upp och vissa dagar, som idag, sitter vi i princip hemma hela dagen och gör ingenting. Så tidigare ikväll satte jag mig och ordnade med bloggens design, jag vart liksom sugen på en simpel design som kändes som mig. Visst, denna design kanske inte har mycket personlig prägel men jag tycker den passar bra just nu, och tröttnar jag så kan jag alltid byta. 
 
Hur som haver, allt är inte perfekt, texten i "om mig" ska redigeras och designen testköras, hittar ni några "fel" så är det väl bara att slänga iväg en kommentar. 
 
Imorgon ska vi på utflykt till Övertorneå/Polcirkeln/Haparanda samt att antagningsbeskedet skickas ut (!) och i övermorgon rullar jag och pojkvännen hemåt då jag har ärenden i stan i helgen och veckan därpå. 
 
Jag hör väl av mig här på bloggen inom en närmre framtid för det känns som om det är dags att ta upp bloggandet på allvar, jag vantrivs just nu men har planer på att det blir en hög trivselgrad för mig med att blogga, det är trots allt som en dagbok men med mindre hemligheter. 
 
Puss och kram 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!