Januari 2015

Jag började året med att fira in det vid Uppsala Slottsbacke med M och C och sedan drog vi ner på stan och in på Etage (bar) och skålade en bit in på första januari. 
Selfie tagen 31.12.2014 innan vår utgång 
 
Sedan var jag på begravning till en närstående, det var väldigt fint och jag hoppas att hon mår bra där hon är nu! Jag fick aldrig chansen att träffa dig tyvärr, men jag tror vi skulle komma bra överrens. 
 
Samma dag som begravningen begav vi oss till Åkerö, strax utanför Norrtälje för att ha en läger-helg med konfirmander och ledare. Ett väldigt lyckat läger med Harry Potter kamp (5 kamp med HP grenar), massvis med fika och annat skoj! 
Så här brukar mina frukostar se ut när vi är på läger, mums!
 
Och resten av januari spenderades i M¨s ganska så nya lägenhet, med massvis av inredning, och mys och nu, nästan ett år senare bor vi här IHOP, så mycket som kan hända på ett år! 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!