Augusti 2015

Äntligen ikapp! 
 
Vi började månaden med att fixa ett rum hemma hos oss som aggerat förråd till ett kontor/gästrum och jag fick äntligen ett ställe där jag kan jobba/plugga med diverse grejer. planen är att det rummet ska bli min arbetsplats till våren, men det hör inte hit. 
 
Fick ett slutligt antagningsbesked också och som sagt så blev det THS för mig, för jag har fått för mig att jag ska bli präst. Sen var vi hos C och firade honom lite då han fyllde 25, däremot slutade kvällen sämst då drivaxeln på vår VW gick av eller nåt så vi fick ringa M's föräldrar mitt i natten och bli bogserade hem. Sen meckade vi mycket med Saaben, och gissa om jag ser fram emot våren? Vi ska fixa interiören och exteriören sen ska den bara besiktigas! 
 
Sen var det dags för första dagen på nya skolan, och jag var mer taggad än ett barn på julafton, jag hade aldrig varit där heller så det vart ju lite speciellt när jag blev avvinkad på Centralen och fick klara mig själv. Men jag var redo, fastän jag inte såg fram emot att träffa nya människor, nu har jag istället problemet att jag inte vill skiljas ifrån dem. 
Bild från första dagen på skolan. 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!