Shit

Klockan är 1 och jag är fortfarande vaken? Somnat vid 11 hela den här veckan och vaknat självmant vid 8 varje morgon. Dock blev det så imorse också men jag vaknade av att jag blödde näsblod och det verkligen rann blod. Sprang in på toan och kände blodsmaken i munnen och hur det bara rann blod ner från min näsa.
 
Jag brukar blöda näsblod så jag brukar vara van att fixa det men den här gången vägrade det att sluta så skrek på mamma i ren panik med tårar i ögonen så hon kom ochh hjälpte mig. Dock vägrade det att sluta så jag stod inne på toan i 15 min innan det slutade. När jag hade stått inne på toan i 5 minuter så började jag skaka och mina ben vägrade bära mig och det blev svart för mina ögon några gånger. Som tur var stod ju mamma där inne med mig så hon satt mig ner på toaletten. Men när det väl hade slutat blöda så vägrade mamma släppa iväg mig till skolan så jag fick gå raka vägen tillbaka till min säng och jag kan säga att det behövdes för jag orkade knappt dra täcket över mig...
 
Men imorgon/idag blir det skola och sen ska jag vänta på mina två idioter som ska med mig hem. Dock kommer Ello åka hem på kvällen medans min fina pojkvän sover kvar!
 
Var hemma i måndags så gick ut och fotade lite.
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!