To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.

Vilken morgon!
Först och främst, Godmorgon babes! Jag vaknade klockan sex av mig själv idag vilket gjorde mig extremt nöjd för jag kunde verkligen inte somna igår men ändå vaknar jag helt pigg o glad! Hur som helst har jag, precis som igår, kollat ett avsnitt av Gossip Girl innan jag klev upp från sängen och jag är extremt smart känner jag nu. Jag har alltid haft problem med att äta frukost direkt när jag vaknar, eller genom närmsta timmen efter att jag vaknat. Om jag vaknar en timme tidigare och kollar Gossip Girl på morgnarna kan jag äta frukost vilket är extremt bra! När jag väl fått in den rutinen så ska jag även försöka få in gympass på morgnarna men just nu så kör jag med att ordna min kost först och främst för det är min första prioritering helt enkelt. 
 
Min första lektion börjar 8:40 idag så om ca en halvtimme ska jag ta bussen mot skolan, hoppas ni har en lika lyckad start (slut?) på dagen som jag! 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!