When the sun disappears

Älskar totalt att jag skrev ett milslångt inlägg, klickade ner appen och texten försvann när jag öppnade igen.

Just nu är jag sittandes på ett tåg, precis åkt vidare från Märsta och snart hemma i Uppsala vilket jag bara tycker är otroligt skönt då ja är jättetrött! Brukar inte vara så pass spontan att jag bestämmer mig åka iväg en fredagskväll men nu blev det så och kul har jag haft. Även om dem jag var med är 25+ så hade jag en riktigt trevlig kväll med tjejerna!

Var först en sväng på någon skönhetssalong och sedan gick vi raka vägen till Berns Asiatiska där vi åt en god middag, efter tio gick vi upp på terassen och fick stämplar sedan stod vi där, pratade och hade det allmänt trevligt. Bestämde oss att dra tjugo i tolv då stora salongen skulle vara stängd ikväll och V.I.P avdelningen kom vi inte in på .. Men jag är nöjd över denna kväll!

Andra gången jag är på Berns salonger och alltid lika trevligt med samma sällskap. För er som är nyfikna så var jag med min brors ex (Mischas mamma), hennes två väninnor och med min gudmor Alicia!

Jag är så pass trött just nu så jag knappt ser något och jag har tyvärr glömt glasögonen så jag ser bara sämre .. Men jag bloggar under morgondagen någongång <3 kramar från E <3

Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!