Let it Grow

Ello ringde nyss och sa att hon är här om 20 min. Ligger fortfarande i mina shorts och hennes stora röda hoddie som jag har sovit i och om jag ska vara ärlig är jag inte speciellt pepp på att byta kläder. Men kommer väl få göra det när den lilla primadonna kommer helt uppfixad! Såg ni att hon hade fixat sitt hår sedan 12! 12!! Herregud jag vaknade vid 2...
 
Men jag har dock nåt att skylla på! Jag har fortfarande lite feber och en sjuk huvudvärk som tär på min kropp, orkar verkligen inte tänka på nåt! När jag öppnar munnen och ska prata kommer bara "nhksnfnfhbkjnfkles" fram. Ska vila så mycket jag kan och äta mig tjock på apelsin då det är bra mot förkylning och inflamation!
 
Annars har halva lovet gått och jag har inte gjort något produktivt! Längtar igäl mig till skolan, vill bara att den ska börja igen men samtidigt vill jag kunna sova och vakna när jag vill!
 
Nu ska jag vänta på Ello!
Hoppas ni haft ett bra lov än så länge!
 
En till bild från dopet, kan ni gissa vad temat för dopet var? ;)
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!