Dop

Hej, sitter just nu och skypear med Anton, Ello var nyss med men hon behövde gå och lägga sig då hon ska fixa sig och sen ta sig hit imorgon runt halv 2 då vi åker på dop. Det ska bli jättekul verkligen och jag ser framemot det sjukt mycket!
 
Annars så var vi på konfaträff idag och sen på kvällen firade vi mormor som fyllde år. Vi var också in en snabbis på gränby och kollade runt lite och jag har hittat mina vinter skor och min vinterjacka som jag vill ha. Ska själv snart också gå och lägga mig då mamma sa att jag måste minst ha fått 7 timmars sömn om jag ska få hänga med imorgon och det vill jag ju!
 
Men nu ska jag spela lite tetris, prata klart med Anton och sen ska jag ta bort smink och sova!
Tar som sagt med kameran men kommer troligen inte lägga upp bilderna som jag tar förens efter några dagar då jag har fullt upp den här veckan.
 
På måndag ska jag, Ello och Anton på bio.
Tisdag ska jag och Ello hem till Cajsa med Påvel,Måns,Jocke,August och Elias och sova där tills på onsdag
Onsdag ska jag och Ello till KU och sova på jonasgården och måla om där.
Torsdag ska jag sova och det är troligen då bilderna kommer upp om inget annat kommer ivägen
Sen på fredag och helgen håller jag och Ello fortfarande på att planera men ni fattar att det är ganska mycket nu på lovet men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan med bilder och text men ni får ursäkta om det inte blir så mycket!
 
Ello var också så gullig och köpte ett bar nya örhängen till mig men har ingen bra bild på dom så ni får en instagram bild sålänge så tar jag en bild imorgon! Godnatt och hoppas ni har haft en bra helg och kommer få ett bra lov
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!