Sista lov dagen!

Kom precis hem från mormor och morfar och mamma och Maria åkte in till maxi för att köpa nåt så är hemma själv i typ 30 min eller nåt. Ska fixa mina leggings tills på tisdag och sen ska jag tvätta mina sminkborstar, sen när mamma kommer hem blir det att bleka och färga håret så det ser fint ut till skolan imorgon. Sen ska jag också duscha innan det är dax att sova! Ska försöka somna innan kl. 2 inatt då jag sover skit dåligt och är skit trött när jag vaknar!
 
Idag vaknade jag vid 12 åkte in till gränby för jag skulle köpa ett puder sen åkte jag hem och skulle sova 1 timme till, slutade med att jag sov i 4 timmar... Så det är ju inte speciellt bra nu när skolan börjar!
Men jag klarar det säkert, brukar komma upp och vara i skolan utan att somna!
 
Men nu ska jag gå så jag inte ligger här när mamma och maria kommer hem! Får se om jag skriver nåt mer idag eller om det blir imorgon! Hoppas ni haft ett underbart lov :D
 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!