Hurry Up, We're Dreaming

Just nu har jag det jättejobbigt, året är snart slut och det har varit ett helvete år för mig. Från början tills nu och tror inte nåt kan hända som lyfter hela året. Det har varit ett kämpit år för mig och jag kan säga att jag velat lägga mig ner flera gånger och bara försvinna. Låta allt ta över mig. Ta död på mig.
 
Men det har alltid funnits dom där få personerna som har slitit mig upp och sagt åt mig att ta mig samman, det kommer fixa sig. Och det här inlägget är till en av dom personerna.
 
En av dom viktigaste personerna i mitt liv.
 
Elizaveta aka Ello

Ryss, Konstig, Helt overklig, Kommer med dom mest konstigaste kommentarerna, världens finaste.
 
Men mest av allt är hon min bästa vän.
 
Det är hon som fått mig att inse att jag kan göra vill. Jag skulle kunna bli en strippa om jag vill, dock är det inte nåt hon vill att jag ska bli. Men hon skulle stå bakom mig i det beslutet om jag valde det, för det är sånt som vänner gör. Hon har också följt med mig när jag gick till psykologen och satt och väntade medans jag var inne. Hon kommer hem till mig med jordgubbbar när jag gjorde slut med min kille. Hon lät mig sova med benen över henne även fast hon var så trött att hon somnades sittande. Hon lät mig skrika på henne när jag var förbannad på henne i sommras, dock skrek hon lika mycket på mig.
 
Hon som går med på alla mina dumma ider och låter mig sitta och klippa bara nån millimeter från hennes mun. Som kommer in och väcker mig på morgonen för att vi hade faktiskt planerat att träffas den tiden. Hon är den enda som har sett mig så ledsen att jag storamade ut ur huset, hon gick efter. Hon stannade inte kvar i huset utan hon gick efter. Hon drog på sig ett par jväla foppatoffler för hennes skor var för avancerade och gick efter mig.
 
Jag kan inte fatta att en person har lyckats sig ta sig så nära mig. Innan jag träffade Ello fattade jag inte den här grejen med att vissa kompisar var som tvillingar, för det funka väl inte?
 
Tydligen gjorde det och jag har hittat min andra halva!
Med henne brevid mig klarar jag allt och utan henne funkar jag inte.
 
Jag älskar dig Ello!
Du gör mig lycklig!
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!