Get along with the voices inside of my head

I dags läget så stämmer rubriken så bra in på mig! Texten är ur Eminems låt The monster från hans senaste album och i låten sjunger han med Rihanna! Låten är underbar och går på repat i mina hörlurar som håller på att gå sönder. Men som sagt så har uppdateringen var sjukt dåligt den här veckan för mig för att jag inte har hittat tid! Jag har gått i skolan sen har jag somnat på en gång och sen när jag väl vaknar så är jag fortfarande ap trött så har somnat vid 10 dom senaste 3 nätterna! Senaste gången jag gjorde det var när jaggick i 3:an. Men idag blir jag uppe lite längre för jag mår lite sådär, mått ganska dåligt sen imorse. Mått illa och varit allmänt seg! Men nu mår jag lite bättre, får se hur jag mår imorgon!

Imorgon är det 3 lektioner som står på schemat. Samhällskunskap, Matematik och Idrott.
Ser fram emot idrotten då vi ska testa på handikappidrott!
Vi ska köra rullstolsbasket och goalball, Goalball är en sport för dom som är blinda!

Kommer bli fett kul då jag alltid har undrat hur man kan spela basket i en rullstol för det är oftast sånt man ser på tv i typ filmer och serier! Så det ska bli spännande och se hur bra jag är på det och verkligen förstå hur mycket cred dom som sitter i rullstor borde ha!

 

Vet ni en annan sak? Om exakt 1 månad är jag 16. 16 år. Det är en ålder jag har sett fram emot hur länge som helst! För man är vuxen men samtidigt inte vuxen, om ni fattar vad jag menar. Jag ser fram emot att börja köra så sjukt jäkla mycket! Kiki var så gullig att hon idag sa i bilen att hon tror att jag kommer bli jätteduktig! Kommer ju ha världens bästa körlärare (aka mamma) så kommer såklart bli bäst :D<3

 

Sen frågade hon vad jag ville ha i present och det enda jag vill ha är en ny mobil, ett objektiv och pengar, hennes kommentar på det var
"Vill du inte ha några onödiga saker?"

 

Jag har verkligen börjat uppskatta alla saker som jag har för jag vet att det finns jättemånga som inte har det jag har. Men nu ska jag sluta slösa er dyrbara tid och försöka få lite sömn! Imorgon får ni alla bilder från i tisdags om jag kan få tillåtelse från alla personer på bilderna, vill inte lägga upp bild på personer som inte vill vara med på bloggen!

 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!