THE X-KID

Over and over and OUT! 
Hell yeah! Jag sitter just nu och väntar på idrotten i skolan, ska ha "gympa" alltså att läraren har mick och ger instruktioner ^^ 
Har återigen fastnat på Green Days musik, så jäkla underbart! Sen får man inte glömma Justin, och en massa annat ! Alltså att min musiksmak är så mixad? Billy Talent, AC/DC, One Direction, Justin Bieber, Green Day, Birdy och nästan alla mellofinalister ! *suck vad jag ska mixa* 
 
Fått igång ett roll med Bella igen, några dagar nu. Rollar även med Billie (min lilla gurka!) och min Grek! Så underbart! Även lyckats styra och ställa hemma, ordnat problem med farsan så nu är vi på fredsplan! Vilket lättar som fan! 
 
Idag fyller min älskade bror 33 år! Så jäkla gammal ju men älskar honom ändå. Hur mycket vi än bråkar eller tjaffsar eller hur mycket jag än skriker att jag hatar honom så gör jag inte det! 
Grattis på din dag fina Storebror 
 
Är jag och bror lika på NÅGOT sätt? xD 
 
Kommentarer
Postat av: elwira

är det din brorsA? han ser ut som en riktig ryss XD

Svar: Haha aa min bror ! ^^Jag ser inte sååå ryss ut va? ;)
Elizaveta Komarova

2013-03-08 @ 15:56:54
URL: http://notporn.blogg.se

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!