Skrivande stund... <3

Har närmare bestämt spenderat kvällen på att skriva. Skrev första gången för hand på jag vet inte hur länge! Trött som ett as ska jag strax bädda ner mig i min säng och sova. Novellens kapitel 5 är publicerat så bara klicka sig in.. (länk finns i menyn) Tror det kan bli ganska så intressant nu ;) Måste kanske ha lite hjälp med headern men vi får se om jag lyckas klura ut något själv först <3 
Alla muppar jag rollar med (förutom älsklingen)  börjar även skolan idag vilket inte känns ett dugg lovande.. Bella har redan börjat skolan så har ju inte rollat med henne på evigheter heller... Ugh.. 
Jag älskar att jag mer eller mindre funnit ett intresse detta lov som får mig att skriva av mig och lasta problem på någon annans axlar. Rollen är helt annorlunda, där vet man inte vad man ska vänta sig av motparten och kan heller inte plannera så mycket i förväg. Däremot novellen vet jag på ett ungefär vart den kommer leda och jag bestämmer alla karaktärers handlingar! Same same but different! 
Hörs nog inte så mycket idag heller, ska på konfa grej 17:00 och innan det ska jag småpacka inför kryssningen på torsdag-fredag med mamma och moster <3 Vi hörs <3 
Kommentarer
Postat av: elwira

Fan juste du ska ju på kryssning och kmr inte till skolan på torsdag och fredag:( de sög ju

Svar: Ja haha <3
Elizaveta Komarova

2013-01-09 @ 13:41:18
URL: http://notporn.blogg.se

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!