Wings of a Butterfly

Ska strax lägga mig. Upp 7 imorgon då vi ska till stockholm med Konfirmanderna + KU. Blir en heldag i Stockholm så får se hur mycket jag bloggar. Är riktigt trött och sur och allt möjligt. Vaknade 5 imorse av att min fot krampade sen somnade jag om till 12. Åkte till Media Markt med pappa och sen hem, bytte om och drog till ishallen, tänkte lite dumt när jag ställde mig på skridskor med min fot men klarade bara 2 minuter innan jag fick gå av på grund av att det gjorde ont. Sen har jag mestadels bara varit i mitt rum, sms & snapchat = mina bästa vänner när jag är ensam. 
 
Foten gör fortfarande ont, får kanske bli akuten på måndag eller något? Vi märker ! Jag har inte största bloggsuget just nu men hur som helst. Jag försökte testa lite av den design jag haft mest på tankarna men tror det blir en annan istället, vi får se. 
 
Även bara 10 (9) dagar kvar till julen, och jeeeez vad tiden går fort. Beställde näst sista julklappen idag, måste hitta något till en riktigt härlig brud men jag vet inte vad hon vill ha...  Jag lär ju hitta på något men ingen aning vad just nu. 
 
Nu är jag trött, godnatt <3 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!