I think i just shed a tear 2013, it's been a kick ass year

Nu är det verkligen snart slut! 2 dagar kvar tills nyåret och jag är riktigt rädd. Jag är rädd för vad året kommer med. Ibland önskar jag att jag kunde se in i framtiden, men egentligen vad skulle det hjälpa? Skulle inte exat kunnna stoppa tiden. Man får helt enkelt ta året som det kommer eller hur?
 
Tror faktist jag kommer stå och gråta på 12 slaget. För allt jag fått gå igenom året. När halva året hade gått var jag berädd att ge upp allt. Jag hade verkligen fått nog och jag vet att jag sagt det hur många gånger som helst men jag vill verkligen tacka alla mina vänner som jag har haft med mig i början av 2013 och alla nya vänner som jag fått under året och ett extremt stort tack till min familj. 2013 har varit det värsta och bästa året av alla. Jag har verkligen hittat en stor del av mig själv under året och några personer som jag inte hade klarat det utan är Ello, Mamma, Mina systrar och Maggi.
 
This time it's for real. Ello och jag tog vår sista bild tillsammans det här året. Jag vet att nästa år kommer det bli ännu mer bilder FÖR VA FAN ELLO BLIR 18 I SOMMAR haha Tagga sommaren 2014 för fan!
 
Samtidigt som rädslan är stor så kan jag inte vara mer taggad.
Lära känner personer bättre och få träffa nya personer.
2014 kommer vara ett jävla år!
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!