Dåligt bloggande

Ni kanske har förståt att varken jag eller Ello har bloggat så mycket då det varit julafton och juldagen. På julafton var jag hos momo och mofa med familjen och sen på juldagen var vi där igen fast då var släkten där och sen var Aron och Ello också med! Mina två idioter. Älskar dom med hela mitt hjärta! Båda två sov över och vi satt vakna till 5 innan vi somnade. Sen åkte Ello vid 11 tror jag... jag var så trött så jag halvsov när Ello åkte... Och Aron åkte för nån timme sedan. Saknar båda jättemycket redan och Ello får jag träffa snart men Aron kommer jag inte få träffa förenst när skolan börjar igen för han ska åka upp till deras vinterstuga och sen åker han till Sälen med en kompis direkt efter och kommer hem runt 6 januari så det är lite sorligt men sånt är livet. 
 
Nu ska jag försöka läsa ut min boken eller så ska jag vila lite, har en dundrande huvudvärk. Hoppas ni har haft det riktigt bra på julafton och nu taggar vi till nyår!!
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!