Drömmar

Vaknade självmant vid 11 idag! Proud! Hade världens konstigaste dröm också! Drömde att jag fick värsta hat kommentaren här på bloggen som verkligen var riktad mot mig och min storasyster och Ello blev skitförbannad och ville leta upp personen och slå igäl den... Like wtf!
Sen igår så drömade jag att mormor försökte döda mig och hon hade redan dödat 3 personer men jag blev räddad av Mamma och Ello och då sa Mormor att jag borde vara glad över att hon inte dödade mig och försökte vara jättetrevlig igen!
 
Jag borde sluta sova! Nej men ja... skit tråkigt väder ute och jag känner inte för att göra nåt alls, kanske ska städa mitt rum och hjälpa mamma städa resten av huset. Sen ska jag kolla på lite saker till skolan, baar 9 dagar kvar!
 
 
 
 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!