Bloggen

Japp... vad ska jag egentligen skriva. Har en dundrande huvudvärk och jag skulle egentligen bara lägga mig ner och sova men det går inte då jag redan har sovit sen jag kom hem och det var runt 3. Men ja, går dagen var underbar!
 
Ello och jag träffades på centralen och hoppade på tåget mot Sebbe och när vi klev av så klev Hannes också av och sen drog vi och köpte pizza, Eller mer sagt jag och sebbe åkte och hämtade Ellos Pizza, Hannes och Sebbes kebab och min sallad. Sen när vi kom hem till Sebbe åt vi innan vi började kolla på film och hade allmänt trevligt :)
Klockan 3 inatt bestämde vi oss också för att bada jacuzzi, haha! Det var verkligen en lyckad kväll med killarna och det var jättekul.
 
Mamma hämtade mig och Ello vid halv 1 idag och jag lyckades dessutom glömma min dumma plånbok hemma hos Sebbe och jag har verkligen allt viktigt i min plånbok :c
Mitt kort,leg, skåpnyckel, busskort. Men ska åka till skolan 10 min innan jag börjar för att få tillbaka den.
 
Snacka om att jag blev irriterad på mig själv när jag kom på att jag inte hade stoppat ner den i väskan.
Jag ville bara gråta! Hur kan man glömma nåt sånt viktigt!?
 
Men vi åkte till Fyrishov för invingningen av dom nya mulithallarna, dock stannade vi bara i typ 1 timme då jag måde skit dåligt och bara ville sova.
 
Sen har även min lilla bebis fått en tratt då han har ett sår på halsen så han har en tratt runt halsen.
 
Bild 1: Ello kollade på kläderna som jag köpte snabbt igår
Bild 2: Jag på centralen
Bild 3: Ello på Centralen
Bild 4: Lyssnade på Ed Sheeran på tåget
 
Kommentarer
Postat av: Blivande bloggare

Hej, jag skulle verkligen vela starta en blogg, men jag vet inte vad jag ska skulle skriva om och sånt. Skulle du kunna göra ett inlägg för alla blivande bloggare om vad som är viktigt när man har en blogg och vad man bör undvika. Tack i förhand //Mia

Svar: Hej Mia! Om du vill starta en blogg ska du redan från början veta vad du vill och är kapabel till att blogga om. Du kan alltid kolla in hos "större" bloggar än vår och få veta om vad dem tycker är relevant för att bloggen ska flyta på. Vi har inga konkreta tips på vad du kan eller vill blogga om då det är upp till dig :) Tycker även att du ska använda ditt riktiga namn då det inte funkar att vara fullt anonym i bloggvärlden, så börja med att presentera dig själv det första du gör när du startar din blivande blogg! Somsagt kan varken jag eller Dimitra hjälpa dig eller ge dig råd på hur du ska göra som blivande bloggare för att få läsarna att stanna kvar. Var personlig, var unik och dig själv, Kram Elizaveta
Elizaveta Komarova

2013-09-01 @ 22:17:16

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!