You never know what could be waiting outside....

Sitter i skolan just nu, har svenska. Ska läsa nån novell och svara på frågor.... Har lunch 11:40 sen matte 13:00 sen slutar jag 14:25... Kommer skynda mig hem och lägga mig, har magdans ikväll och är jättetrött så ska vila, få i mig mat och sen dra dit :) Det regnar ute, världens otrevligaste men samtidigt mysigaste väder. Man kan liksom krypa ner i sängen, tända ljus, dricka oboy och kolla på någon mysig film. Synd att man inte har någon mysig pojke menmen det kommer ;) 
Jag har precis gjort klart uppgiften och har inget att göra i 20 minuter framöver :) Det känns sjukt skönt att kunna sluta så tidigt idag! Ska smsbomba Bella med vårt roll som spårat ut en aning menmen xD ÄLSKAR ATT ROLLA MED TJEJEN! :D 
Nu ska jag iaf fortsätta låssas jobba så blir allt perfekt ;) PUSS <3 
Kommentarer
Postat av: elwira

hej här får du en kommentar

Svar: tack, du får också en ;)
Elizaveta Komarova

2012-09-17 @ 12:48:44
URL: http://notporn.blogg.se

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!