Give me some sleep :3

Tjatja ! 
Jag vaknade runt 9:30 men känner mig som en jävla död fisk eller något! Jag går runt och håller på å somna hela tiden! Ska iaf börja fixa mig alldeles strax och vid 13:50 ta bussen in mot stan för att sedan dra mot Göta Lejon och watcha Jesus Christ Superstar med Ola Salo ^^ Jag måste packa min väska och även rolla med Bella, fast det är ju aldrig jobbigt, ÄLSKAR VÅRAT ROLL! 
När jag kommer hem VET jag att mitt rum är städat och klart så bara att duscha och fixa girlstuff sen kan man lugnt säga att jag har sängläge! Ska dock Backupa min dator innan för imorgon börjar jag sam och får en ny Bebis ^^ Kommer dock ha en låne -MAC men jag ÄLSKAR'T! Senare kommer jag få en Macbook Pro 13,3 så kommer sätta mig och leta skydd till tangentbord och själva datorn, ska nog ha en sexig baby-rosa dator ^^ Eller någon frän superfärg förutom Orange för då blir Miss Apelsin (Miini=Miss Apelsin för hon har beställt orange skal) inte så glad ;) Usch nu skriver jag för mkt strunt så ska fade away från datorn och vara social mot Bella och Liuba som jag är hos! :) PUSS
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!