Somsagt... Froozen

Nu har jag "gått och lagt" mig, därav en sunkig mobilbloggning <3 men jaja, sen jag kom hem (vilket blev sent för att jag drog till bästa bror) så kröp jag ner i ett varmt bad medan sängen värmdes upp <3 sen nu har ja krupit ner i sängen och ska döööö bland värmen <3 hämtade även mössor och vantar från vinden så imorgon inviger jag första mössan :D
Har även idrott imorgon men tänker köra i mina "dansskor" så slipper ha med mina klumpiga Nike ;)
När bror hämtat upp mig idag så åkte vi runt lite sen åkte vi in på en mack för han skulle lämna släpkärra och sen så var han så underbar och överraskade mig med Redbull :D gissa om ja vart glad? :) sen drog vi vidare till hans nya lägenhet (han flyttar isär med sin fru bara) och det första jag sa var "typisk ungkarlslya!" För det ända han har är typ två soffor, en enorm tv (55 tum smarttv med 3D) och kastruller osv. Knappt lampor har han i alla rum, haha xD men det kommer säkert se likadant ut bär jag flyttar hemifrån ;)
Sen åkte vi och hämta Danil på dagis och sen tillbaka dit för att nörda framför datorerna O bara prata :) nice värdefull tid alltså. Vi har liksom precis börjat komma överens vi har trotts allt åldersskillnad på 16 år ;)
Jaja Godnatt på er alla söta grisar <3

Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!