Winter 2012/2013

Okej nu har jag ÄNTLINGEN lagt upp min vinter design och börjat jobba på vårens design, Kommentera gärna vad du tycker ;) 
Blev en bit att kämpa med att få allt på plats och som jag ville ha det, men jag lyckades någolunda <3 
Annars då? 
Fortfarande världens huvudvärk... Borde inte sitta vid datorn eller ngt men vad annars finns det att göra? Jag orkar inte sitta hemma om det ska vara en massa tjat om att jag inte får göra grejer... Klarar inte av att sitta och koncentrera mig mer än en kvart, måste ta 30 minuters paus efteråt... Det var en av anledningarna jag blev "sjukskriven" för... 
Och nu tänker ni "Men bloggdesignen?" 
Dels så var det mesta klart och dels har jag jobbat med den sen 14 med mellanrum varje halvtimme... Och ja jag överansträngde min hjärna och ja jag ser suddigt men och? Bloggen måste vara snygg ;) 
Vill gå till skolan imorgon men får inte pga koncentrationsgrejen och yrseln, illamåendet är också kvar men det börjar avta smått... 
Jag bloggar förmodligen liiite mer imorgon, om jag har ork dvs :) 
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!