Latmask.se ?

Någon? xD Nej men jag är jäkligt lat, jobbade pyttelite i skolan idag och käkade på donken idag på lunchen också, påvägen dit så blev vi stoppade av några studenter som skulle filma oss när vi sjöng sommaren e kort xD Kulkul..
Sen efter skolan åkte jag hem och sen till Gränby med bror och mami, fick med mig 3 lexikon för ca 11 kr st! Fatta! Köpte dem på Åhléns iaf ;) Fick även med mig 2 läppglans och balörhängen :D Så nu är det "bara" skorna kvar :) Åkte till bror efter gränby och va där tills typ 21, träffade lilla DaniBoi som vuxit såhääääär mkt! :D ♥ Mina små änglar detdär! (sålänge jag inte skaffat egna) Ska iaf fixa lite grejer nu och sen SOVA :D Längtar som fan till min säng faktiskt! :O Jaja mindre snack mer gjort :) PUSS o Godnatt ♥
Kommentarer

Har du något att säga till mig?

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-mail: (den ser bara jag)

Har du någon blogg?

Lämna din kommentar:

Trackback
Om Mig
Elizaveta, 20, Uppsala.

Välkommen till min värld!
I bloggen får du följa mig, Elizaveta, som i dagsläget pluggar till att bli präst i Svenska kyrkan. Du får utöver mina studier även följa med i min vardag med fästman och hund samt planer inför stundaned bröllop och annat roligt! Jag hoppas du trivs här, och har du några frågor är det bara att kommentera!